Zeleni nedeljni horoskop od 1.11. do 8.11.2021.

Nedeljni horoskop

Mars, planeta energije, volje, snage prešao je u znak Škorpije. Ovde je Mars u sedištu i daje jaku energiju. Ali, neće nas ovaj Mars ubrzati da trčimo za nečim ili nekim, on će strpljivo čekati svoj trenutak osvajanje. Intucija će nam biti pojačana, osećaj kad treba krenuti ili stati i uhvatiti drugi pravac. Strast će biti vodilja, želja za pobedom, osvetom, osvajanjem. Biće dobro, dok se ne sretne sa Saturnom iduće nedelje. Do tada, polako ali iskusno do pobeda. Od petka će se pokrenuti poslovi, reči, veze, koje su stajale unazad skoro dva meseca.

Ovan

Mars u Škorpiji, kao vaš vladar, nije vaša šolja čaja. Nemate ništa zajedničko, osim strasti. Pokušajte da pratite ritam, ne trčite na prvu loptu. Ovaj Mars će vam davati mirniju energiju, što nije vaša priroda, ali izbora nemate. Trenutno je tako najbolje. U poslu će biti sporije, žene će dominirati. Komunikacija ne baš sjajna, a emotivni odnos će ispuniti sva vaša očekivanja.

Bik

Sunce i Mars u Škorpiji, vašem opozitnom znaku, davaće vam ljude prekoputa vas, koji će vam se javno suprostavljati. Na jako neprijatan, ali direktan način. Borite se za svoje vrednosti, vreme, posao, ljubav. Oni vas neće maziti, niti popustiti. Saturn, kao i Jupiter takođe nisu blagonakloni prema vama. Budite tačni, odgovorni i disciplinovani. Tako ćete lakše proći kroz naredne kaktus dane. Vikend će vam doneti lepa dešavanja u intimnom životu.

Blizanci

Završavaćete stvari koje su stajale neko vreme. Počeće da se odmotavaju situacije, jedna za drugom, ljudi će krenuti za vama, ili vi za njima i proces će se zaokružiti. Bićete zadovoljni. Uradićete nešto veliko što će zabetonirati sigurnošću vašu budućnost. Emotivni život će vam biti na klackalici, nervoza je obostrana. Nije do vas, jednostavno energije se trenutno ne poklapaju. Ali, sve to može da smiri jedan kvalitetan razgovor. Pričajte.

Rak

Jupiter u Vodoliji, kao vaš vladar, pored Meseca koji se menja na dva i po dana, neutralno će uticati na vas. Davaće vam razne ljude, zbog raznih poslova, kontakata, a na vam je odaberete ko će vam oplemeniti život, vreme, osećanja. Mars i Sunce u Škorpiji će vam prijati. Dobijaćete jasne slike o nejasnoćama koje traju predugo. Kada je nešto jasno, onda ćete znati kako da se postavite. Neka vam inuticija bude prvi saveznik, potom intelekt i ostalo.

Lav

Jupiter i Saturn, vaš opozitni znak, u polju javnosti donosiće vam ljude koji će vam oponirati. Javno, diretkno i u lice. Ma koliko teško bile, znaćete s kim imate posla i kako da se postavite. Važno je samo da autoritete poštujete, sa njima nema pregovaranja, a ostalo pričajte. Merkur u Vagi će vam dati diplomatičnost, pravnu potkovanost i iz svega ovoga dobićete ogromno iskustvo, i pobedu tamo gde ste pošteni. Emotivni status će vas vući ka strasti, što je oblik ljubavi, a ljubav će krenuti za strastvenim davanjem i uzimanjem.

Devica

Merkur u Strelcu, unosiće previš filosofije, nekonkretnih reči, ali vam dosadno neće biti ni jednog minuta. Pokušajte da se opustite, šalite i uživate u drugačijim ljudima i njihovim pričama. Učite se strpljenju. Zaraziće vas optimizmom na kraju. Zato ne okrećite leđa nikome. Mars u Škorpiji će vam dati odličnu energiju, jačinu i prodornost. U emotivnom životu strast. Šarena i vrlo zanimljiva nedelja je pred vama.

Vaga

Vaša borba ili potreba za uživanjem, ulepšavanjem stvarnosti ići će lako. Sami sa sobom ćete uspevati da napravite prijatnu atmosferu, odgovor suprotne strane neće biti očekivan. Za pozitivnu reakciju potrebno je više truda, jer Venera u Jarcu se teško otapa. Potrebno je nešto praktično- sigurno, osim lepog. Komunikacija će vam biti dobra. Razgovarajte, kako u emotivnom, tako i u poslovnom i prijateljskom odnosu. Reči će imati moć.

Škorpija

Mars u vašem znaku davaće vam dobru energiju, ali i susret sa Saturnom. Ukoliko znate, odnosno ako ste svesni granica koje su vam postavljene, nećete imati problem. Ako niste svesni, dobićete jasnu granicu od Saturna. Moraćete da stanete, i krenete ispravnim putem. Srce će vam se hladiti ka onome što je nerealno, grejaće tamo gde je realno. Ne držite se hladnoće, Sunce je kod vas, pustite da vas ogreje. Budite odgovorni u poslu i slušajte nadređene.

Strelac

Jupiter u Vodoliji, daje vam mnogo prilika za napredak, Saturn u istom znaku, sužava, odnosno odstranjuje ono što on smatra da nije dobro po vas. Pokušajte da razumete sve što vam se dešava. Ne upirite u nešto što nema smisla, propuštajući nešto što je pored vas, a imaće smisla. Osetite kvalitet, sigurno ćete gaprepoznati. Razgovori će vam sa svima biti kvalitetni. Pričajte i nađite ono što vam je u stvari pred očima, ali ne gledate u tom pravcu.

Jarac

Venera u vašem znaku, a dugo će ostati kod vas, do marta 2022. Otvraće vam vrata vraćanja sebi, sopstvenim vrednostima, samopuzdanju. Sada, dok je Mars u Škorpiji imaćete ogromnu snagu da menjate svet. Strast će vas gurati napred i neće postojati ništa što može da vas unazadi. Biće teških reči, napetih situacija, ali ćete ići napred, jer zaustavljanja i vraćanja više nema.

Vodolija

Saturn u Jupiter i dalje pletu kolo sreće i nesreće oko vas. Mars u Škorpiji budi inat, bunt, a kod nekih letargiju. Dani pred vama će zavisiti od drugih ljudi, njihovih odluka, raspoloženja i energije. Upijaćete svesno ili nesvesno ono ili one koji vas okružuju. Komunikacija će vam biti dobra, a ovo je nedelja u kojoj treba da završite razgovore od pre dva meseca. Ne izbegavajte priču, nećete skoro imati priliku da nešto što vas muči završite konačno.

Ribe

Nedelja u kojoj ćete otkriti ili osvestiti svoju strast. Neki će ostvariti svoj san, neki će se razočarati u sebe/sopstveno čekanje/, neki će najzad izaći iz kriznog perioda. Osećanja će biti usklađena sa energijom, a vas to pokreće. Krajem nedelje dobićete dugo očekivani odgovor. Od sebe, partnera, sudbine. Znaćete kojim putem treba da krenete. Vikend će vam doneti rešenje.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com