Zeleni nedeljni horoskop od 8.7. do 15.7.2019.

Nedeljni horoskop

Merkur kreće retrogradnim hodom, kao pijan čovek. Nešto bi napred, ali teško ide. Stigne se do cilja, uz dosta brljanja, gubljenja vremena, ispadanja šansi iz ruku, gubljenja dokumentacije, kvarenje sredstava za informacije. Ništa strašno. Merkur je dobra planeta, samo brlja i ništa više. Donosi ljude iz prošlosti, dopisivanja, pozive, možda pomirenja… ’Pijana nedelja’, svakako.

Ovan

Mars u petom polju, Merkur takođe i to u Lavu, ljubav, seks, strast. Vi akteri, vođe, glavni glumci. Koliko će vam biti uzvraćeno na isti način, zbog Venere u Raku, videćemo. Samo ne navaljujte, budite suptilni prema nežnim osećanjima koje će vam slati Venera u Raku. Femka se, a vi polako. Posao će vam biti malo u zastoju, ali i vreme je godišnjih odmora, pa je i to očekivano.

Bik

Venera u Raku će vam prijati. Davaće vam osećaj ljubavi, ali  s rečima i postupcima ćete biti u svađi. Jedno osećate, drugo radite, treće mislite. Ispadaće dosta konfuznih situacija, svađa, već viđenih, prežvakanih. Od zaklinjanja, ostavljanja do ljubavi da pršti. Vaš temperament, kad volite je teško ispratiti. U poslu ćete biti malo nervozni, nešto neće ići kako treba. Ali, uz dobru saradnju s nadređenima, sve će biti kako treba.

Blizanci

Vaš vladar je u retrogradnom hodu, sada u Lavu. Daće vam dobru saradnju sa ljudima sa kojima ste već radili. Kontakte preko ljudi, koje znate odavno, ili koje niste videli neko vreme. Dobro će vam ići sa starijim ljudima, nadređenima, čak i sa auoritetima. Sve što ’juče’, niste mogli, sada ćete moći. U ljubavi ćete se vratiti na neke priče od pre, lepe. Probudiće vam se opet strast, koja je malo spavala.

Rak

Venera u vašem znaku, daće vam potrebu za ljubavlju. Opet, Jupiter kao suvladar je u Strelcu, on je za slobodu, duhovnost, moral. Nemate vi veze s njima, ali sad ste zajedno i morate da sarađujete. Volite, ali dajte slobodu suprotnoj strani. Tako ćete je videti u pravom svetlu, i volećete osobu kakva jeste a ne kakvu vi želite. U poslu se razmašite, budite kreativni, svoji i neka vaša mašta stvara čuda. Nadređeni će vas ovoga puta odlično razumeti.

Lav

Sunce, kao vaš vladar vam je iza leđa. Osvetljava vam sopstvene tunele podsvesti, osećanja i otkriva vaše nesvesno. Merkur u Lavu, u retrogradnom hodu vratiće vam u misli nekoga. Trajaće to neko vreme, i završiće se uskoro. Doneće vam i neke ljude iz prošlosti, oni će vam doneti dobro. Mars je takođe u vašem znaku i imaćete nemerljivu energiju, ali svest da sve što vam se bude dešavalo, ima svoje razloge. Zabavljajte se više, pusite da ’ozbiljnosti’, rešava neko drugi.

Devica

Retrogradni Merkur u Lavu, doneće vam razgovore sa nadređenima, koje ste trebali odavno da obavite. Dobićete iskrene i otvorene odgovore, na sva vaša pitanja. Prijatelji i prijateljstvo uopšte, obojiće ovu nedelju. Njihove prave reči, pomoć i smernice. U ljubavi će vam biti jako lepo. Uskladićete ritam sa osobom do koje vam je stalo. Na pomolu je jaka ljubavna priča, koja će trajati. Uživajte u osećanjima koja budete davali i primali.

Vaga

Komunikacija će vam teći dobro, mentalno ćete biti jaki. Umećete da se snađete u svim situacijama, i odgovorite onako kako treba na osnovu iskustva. Bićete u dubini duše zahvalni na lošim iskustvima, jer ste kroz njih naučili kako da idete kroz život. Emotivno ćete biti na klackalici. Sukob će biti u vama. Razum i srce će se teško spajati. A čim razum radi, gubi se spontanost. Tu nešto nije u redu i ne čini vas spokojnima. Na vama je šta ćete odabrati.

Škorpija

Nadgledaće vas nadređeni. Neki s poštovanjem, neki s naredbama i ljutnjama. Kako god, bićete pod nadzorom i pazite kako radite. Potrudite se da ne uđete u konflikte sa saradnicima, posebno u neke stare – bespotrebne priče. Bilo, prošlo, čemu sad da se ponovo vraćate na to. Mars u Lavu, davaće vam napetost svuda, trudite se da se kontrolišite. U ljubavi ćete biti strastveni, puni ljubavi, u sledećem besni. I tako u krug.

Strelac

Pred vama je dobra nedelja za razgovore, dovršavanje poslova i komunikaciju uopšte. Ljudi, koji imaju veze s vašom prošlošću, ili one koje poznajete dugo doneće vam najviše radosti. Rešićete s njima jedan davni problem, što će doneti obostrano radovanje. Bićete i emotivno mirni. Iskustvo će vas držati u normali u svim životnim situacijama. Teško da će vas bilo šta iznenaditi.

Jarac

Klackave veze, prijateljstva, poslovi, partnerstva će pući. Sve što je trulo otpašće, da bi dalo šansu novim ljudima da uđu u vaš život. Neće vam biti lako, boleće vas nepravda, ali ćete kroz neko vreme videti da medalja uvek ima dve strane. Životna lekcija koju budete dobili u ovoj nedelji, ostaće vam urezana za čitav život. Umećete ubuduće da prepoznate kada nešto što je zdravo, ima trulež ispod površine. Moći ćete da sečete na početku, što će vas poštedeti bola.

Vodolija

Oko vas će biti loša energija, teške priče i drugačija mišljenja. Ne nasedajte, niko se promenio i pameti naučio nije kad se ubeđuje. Pokušajte fino, ako ne ide ćutite i smeškajte se. Vreme će im pokazati šta ste im govorili. Ne započinjite poslove, završavajte samo ono što morate. Emotivno ćete biti mirni, ništa vam se neće dešavati. Prijaće vam emotivni mir, iskoristite ga i preispitajte sebe za ubuduće. Gde grešite, i šta nije u redu kod vas. Da biste nastavili mirno i dalje.

Ribe

Emotivni život će vam biti dobar. Postojaće mašta, strast, ljubav, uzvraćanje osećanja. Ukoliko to ne vidite i ne osećate, problem je u vama i vašim emotivnim blokadama. Budućnost vas čeka, krenite ka njoj u bilo kom segmentu života. Ne ostajte na istom, jer šanse imate, ako umete da ih vidite. Mir i sloboda vam se odavno smeše, uzvratite im osmeh. Ili ga dajte bar sebi, da biste se ohrabrili.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com