Kako se oblače horoskopski znakovi

Astrološki tekstovi

11150752_1581826432066935_4181201865373260845_n

Ovan – Garderoba je izazovna ali jednostavna. Ovan nema vremena da pegla, zavrće rukave, nogavice… Na sebi imaju izazovan komad odeće, najčešće u crvenoj boji, koji se brzo oblači i još brže svlači!

Bik – Svaki komad odeće mora da bude sa stilom i udobno. Preovladavaju zemljane boje i konzervativan stil oblačenja. Žene vole marame, muškarci kravate. Detaljima ulepšavaju klasičnu garerobu.

Blizanci – Ovde je uvek prisutan mladalački stil oblačenja u svim bojama. Večiti tinejdžeri će umeti da se ponašaju u skladu sa situacijom kad treba. Videće se u odelima ili haljinama sa prstenjem, narukvicama, mobilnim telefonom..

Rak – Mesečeva deca se oblače u zavisnosti u kom znaku im je Mesec. Tipičan Rak se najbolje oseća u kućnoj odeći. Trenerka, kućna haljina, paupuče… U drugim situacijama su prisutni svi stilovi.

Lav – Oni moraju biti primećeni u svin situacijama. Što sjajnije, bljštavije, to bolje. Zlatna boja im je imperativ. Koriste dosta nakita, zlatnog, od svog pojavljivanja prave predstavu!

Devica – Ovde upada u oči neverovatna pedantost i miris omekšivača na kilometre. Device su skromne ali to što imaju održavaju do savršenstva. Detaljima naglašavaju stil i paze na sve zbog alergija.

Vaga – Najmoderniji komadi odeće se naći kod pripadnika ovog znaka. Prate modu i jako im je stalo da dobro izgledaju. Iza njih ostaje miris parfema i odišu prefinjenim stilom u skladu sa trendom.

Škorpija – Odeća ovog znaka mora da ima seksulanu konotaciju. To je deo njihove ličnosti. Najčešće u crnoj ili bordo boji Što pripijenije to bolje, tesno da sve ocrtava. Tako obučeni su svoji!

Strelac – Preferiraju sportski stil oblačenja. Farmerke, majice, patike i naočare kao detalj. Odišu jednostavnošću, optimizmom i nekonvencionalnim oblačenjem u skoro svim situacijama.

Jarac – Oblače sa klasično i jednostavno sa što manje boja. Ne polažu mnogo na kvalitet garderobe ali ono što imaju odlično uklapaju. Njihov jedini nakit je sat jer je njima vreme najvažnije.

Vodolija – Njihovo oblačenje u skladu sa raspoloženjem. Biće u šarenoj garderobi danima onda u crnoj mesecima. Sve što obuku imaće smisla iako će delovati haotično. Oni taj haos uvek kontrolišu.

Ribe – Vole da ostavljaju utisak mističnosti. Plava boja im je najčešće u garderobi a fetiš cipele. Odevni predmeti su im lagani i udobni i često dodaju neki svoj lični pečat. Broš, maramu…