Zeleni nedeljni horoskop od 7.6. do 14.6.2021.

Nedeljni horoskop

Retrogradni Merkur će i dalje da nas skreće s puta, brlja reči, uvlači prošlost u svakodnevicu. Misli će nam biti zbrkane, iz čega može da izađe nešto dobro jer je u trigonu sa Saturnom. Mars i Venera u Raku bi trebalo da nam daju lepa osećanja, dobre porodične odnose. Jupiter u Ribama će nas podsećati da budemo dobri prema drugima, a potom prema sebi. I neka nam to bude poruka za naredne dane.

Ovan

Do sredine nedelje sve će biti haotično. Razgovorima ćete uspevati da dovedete situacije u normalu, ali čim krene realizacija bilo čega sve će se pretvoriti u borbu, napetost. Moguće su nesuglasice s porodicom, emotivnim partnerom i sa svakim sa kim ste emotivno povezani. Potom sledi osvešćivanje, drugačiji tok, prava energija. Srce će vam i dalje biti nemirno, ali polako će se smirivati. Potrudite se da ne završavate odnose početkom nedelje, smiraj dolazi i sve će naći svoje mesto.

Bik

Ono što se vrtelo oko vašeg srca, a nije moglo da pronađe mesto, do kraja nedelje će se udobno smestiti. Na vama je da procenite da li vas žulja, ili prija. U praktičnom životu komunikacija će biti zbrljana. Sve će biti na dohvat ruke, a onda će samo da nestane. Nemojte se nervirati, sve što ode tako je trebalo da bude. Jupiter u Ribama vam sprema nove, bolje šanse za napredak. Samo imajte strpljenja i vere u to što radite i neće biti problema. Saturn iz polja budućnosti upravo to traži od vas. Doslednost, mirna i hladna glava, i rad. Formula uspeha.

Blizanci

Sunce i Merkur su u vašem znaku, retrtogradni, ali to ne menja mnogo toga. Učiniće vas pažljivijima, a vi se potrudite da takvima učinite i one koji će biti vrlo nepažljivi. Vratite ih, podsetite više puta, zovite ih da ne kasne. Jednostavno, sve će biti zbrljano i pošto je ipak Merkur vaš vladar, vi ste ti koji treba da organizujete sve. Kraj nedelje će vam doneti baš sjajan posao, susret, nekima ljubav.  A, nekima pomirenje s bivšim partnerom.

Rak

Mars i Venera će vam davati dobru energiju, prijatna osećanja. Učvršćivaće porodične odnose, doneti spoznaje da vam porodica uvek ostaje, i da je uz vas. Završićete sve neprijatnosti, obostrane, i preostaje samo ljubav. Kao esencija života. Volite i čuvajte svoje bližnje. Jupiter u Ribama na vrhu neba sprema vam ostvarivanje vaših želja. Ono što budete tražili, naći ćete. Samo ne odustajte, jer imaćete više nego što će vam trebati. Ljubavi, zdravlja i posla.

Lav

Nejasan odnos sa nadređenima, konfuzni dogovori sa saradnicima, ovu nedelju neće učiniti lakom. A, opet svaki intelektualni stimulans kod vas stvara strast da se dokažete. I treba. U stvari, vama su i potrebne ovakve varnice da biste se osećali korisnima, i pokazali svoju vrednoću i znanje. Imaćete prilike za to, okrećite situacije u svoju korist. U ljubavnom životu biće sve previše dobro, da ćete početi da sumnjate da je skrivena kamera negde. Nije. Opustite se i uživajte!

Devica

Prijateljski odnos sa nadređenima, daće vam olakšicu u poslovanju. Moći ćete da razgovarate o prošlim delanjima i zajedno nađete načine za buduća. Vredi nekada popiti kafu sa šefom, nastupiti normalno i samo će se nizati ono što je najbolje za njega i za vas. U emotivnom životu, završavate oboje neke stvari iz prošlosti. Neki će staviti tačku na odnos, a neki će nakon završavanja situacija iz prošlosti, biti čisti za zajedničku budućnost. Od petka će početi da se odmotavaju klupka.

Vaga

Početak nedelje biće napet, energetski prvenstveno i emotivno. Intelektualno ćete se dobro sporazumevati sa sobom, ljudima oko sebe, kao i sa onima iz prošlosti. Neverbalni znaci, bez obzira na razumevanje, unosiće nemir kod vas. Zbog toga vaše reakcije mogu biti nagle, emotivne i vrlo lako možete napraviti haos, a da i ne znate zašto. Sredinom nedelje, malo će popustiti napetost, ali morate sami da spoznate ko i šta vas nervira, a pritom ne uradi ništa. Tu rešavajte problem.

Škorpija

Energija će vam varirati od sjajne, do borbene i ravnodušne. Oscilacije će vam donositi osećanja, srce koje ne zna šta hoće. Mir ili nemir. Misli i osećanja će vam biti u neskladu, okrenuta ka prošlosti, brojanju nedostataka iz davnih dana, traženja opravdanja za ista, zbog samih sebe, potom opet do pogrde. Nagrdićete i sebe, i osobu koja vam stvara nemir. I ništa se neće dogoditi, vrtećete se u bubnju sopstvenih misli i osećanja. Problem je samo što nemate hrabrosti da direktno pitate šta vas zanim, i time zaustavite nemire, ma kakav odgovor dobili.

Strelac

Onoliko koliko trenutno ne razumete sebe, toliko nećete razumeti ni ljude prekoputa. Sve će delovati da se kreće, a ništa se neće pomerati. To je posledica nezavršenih stvari iz bliske prošlosti. Potrebno je da zastanete, u stvari da stanete i ne idete nigde. Odgovori će početi sami da se slažu, jedan po jedan. Samo tako ćete uspeti da ređate ciglu po ciglu budućnosti. Ljudi koji vam dolaze u život su prevrtljivi, ne verujte im. Gledaju samo svoju korist jer vide vašu dobrotu. Budite mudri i ne dozvolite da vas povuče dobar utisak. Imaćete dobre glumce pred sobom.

Jarac

Koliko god mudrosti i iskustva imali, nesvesnost oprečnih osećanja u vama, donosiće vam nemir. Praktičnost će vam biti dobra, u tom segmentu ste uvek na zemlji, ali tamo gde je srce, postoji strah kojim gazite ljubav. Zaustavljanje emocija je vaša česta pojava, iz straha da ne budete povređeni, ostavljeni. Znate da je to zaludan posao. Pustite srce da živi, živite smelo i vi. Ljubav nikad nije greška, iako je pogrešna. Vredi uvek.

Vodolija

Saturn i dalje stoji kod vas, i u dobrom aspektu sa Merkurom, mislima i potezima, na osnovu iskustva, zbog retrogradnog hoda, davaće vam savršene ideje za rešavanje ličnih li poslovnih problema. Osećanja će vas pokretati, biće pozitivna, lepršava i davaće vam dobro raspoloženje. Kraj nedelje možda vam doneti problem sa nekom osobom od autoriteta. Pokušajte tada da budete diplomatični. Tako će biti najbolje za sve.

Ribe

Jupiter kao vaš vladar, i u vašem znaku daje vam ogromne šanse da poboljšate sebe, svoj život. Pomozite nekome kome je potrebna pomoć, to će vam otvoriti dušu, skrenuće vas u smeru u kom treba da idete. Energija, osećanja će vam biti u skladu. Komunikacija će biti dobra ako se vi potrudite, jer suprotna strana neće biti baš razumljiva za vas. Pokušajte na miran, lep, diplomatičan način da razumete, pitate lagano i sve će biti dobro.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail. com