Zeleni nedeljni horoskop od 4.1. do 11.1.2021.

Nedeljni horoskop

Krajem nedelje Mars posle šest meseci, iz Ovna prelazi u znak Bika. Kreće mirniji period, prizmeniji, ali ne baš sladak. Srešće se sa Saturnom u Vodoliji, blokadom, koja će doneti borbu za finsijsku sigurnost. Isto tako će se sudariti sa Jupiterom u Vodoliji, koji daje iste prilike svim ljudima, a Mars u Biku bi hteo samo za sebe. Dakle, postojaće napetost među ljudima, zbog novca. Dobar aspekt Marsa i Venere u Jarcu, doneće zrele emotivne odnose. Promene kreću, a one nikada nisu lake.

Ovan

Do četvrtka će energija biti vaša, ona koja vas vodi ka ostvarivanju ciljeva. Potom dolazi laganiji hod, koji bi trebalo da vam prija, posle šestomesečne trke. Komunikacija vam neće biti sjajna, ali ćete bar voditi zrele razgovore. Iako nezadovoljni, znaćete na čemu ste i šta vam je činiti nadalje. U emotivnom životu sa Venerom u Strelcu bi trebalo sve da vam bude potaman. Uživajte u ljubavi i strasti. A ostalo će se lagano nameštati. Prilika ćete tek imati, za sve.

Bik

Mars u vašem znaku (od kraja nedelje), daće vam dobru energiju, ali i brže zamaranje usled želje da što pre završite sve obavzeze. Susret sa Saturnom, doneće vam teže izazove. Ne bi trebalo da odustanete, jer vam je u priroditi da se borite do kraja. Emotivni odnos će biti šaren. Na početku nedelje biće sve opušteno, i partner će vam delovati nezainteresovano. U vama će početi da se rađa ljubomora. Pokušajte da se obuzdate, kraj nedelje će vam doneti tačno ono što vam treba. Sigurnost u ljubavi.

Blizanci

Merkur u Jarcu, kao vaš vladar nije baš najbolji za razumevanje. Tera vas na ozbiljnost, sabiranje i oduzimanje. Kako vremena, ljudi, tako i novca, pa i osećanja. Krajem nedelje, ulaskom Merkura u Vodoliju, progledaćete. Tada će početi da se slaže sve što vas je mučilo. Socijalizacija će se proširiti, razgovori će biti pozitivni. Moći ćete da ostvarujete svoje i tuđe ideje. Ljubav će vam postati zabava u kojoj ćete uživati.

Rak

Početak nedelje će biti napet. Moguće je razbijanje svih odnosa koji su bili na ivici. Koliko god da ste ih lepili, unazad pola godine, pući će. Boleće, ali će bol proći. Pripremjeni ste duboko u sebi na ovaj sled dešavanja, iako ste davali sve od sebe, veštačko disanje, da bi se produžio. Nakon bola, kreće oporavak. Neće biti lak, a ni brz. Ali, krajem nedelje Mars u Biku će vam dati praktične načine za rešavanje problema i dizanje iz pepela. Rad će vas spasavati.

Lav

Početak nedelje biće odličan. Moći ćete da uradite sve što treba i ne treba. A onda će početi da se stvaraju prepreke, koje će u vama izazvati frustracije. Pokušajte da to preokrenete u svoju korist. Neka vaš inat bude pozitivan, a ne destruktivan. I ne krivite druge nikako. U ljubavi će biti od sjaja i sreće, do tuge i očaja. Prihvatajte i jedno i drugo. Tako mora biti. Smenjivaće se osećanja, ponašanja, kao zima i leto u svakom danu.

Devica

Merkur u Jarcu, do kraja nedelje, davaće vam ogromni mentalnu jačinu da završite sve što zamislite. Potom će stići Mars u Biku, koji će vam dodavati snagu za sve praktične stvari i poslovanja koja morate da odradite. Venera u Jarcu daće vam stabilna osećanja. Oscilacija u emotivnom životu neće biti, tačnije od kraja nedelje krenuće na bolje. Strast i volja da budete najbolji, ulepšaće vam dane.

Vaga

Još tokom ove nedelje provejavaće tragovi prošlosti u vama, i oko vas. Delovi će vas stimulisati da budete bolji sebi, a samim tim i ljudima oko vas. Emotivno ćete se dobro osećati, pomagaće vam upravo deo prošlosti koji će se odlaziti od vas. Poneki kraj, kao ovaj kod vas, naziva se kraj sreće. Odlazi sve što vas je iritiralo, kvarilo vam harmoniju. Slobodno ga pogurajte ako mu se ne ide. Treba da ode, da biste izluftirali srce i otvorili novi prozor sreće.

Škorpija

Prva polovina nedelje će biti slična prethodnima. Ništa se radikalno neće menjati. Onda će početi, krajem nedelje da se dešavaju promene, ali spore i neće vam prijati taj temp. A, možda i same promene. Komunikacija će vam biti dobra, sa svim ljudima, a posebno sa nadređenima. Iskoristite povoljnost razgovora i završite sve što ste već trebali. Kako u poslu, tako i u emotivnom životu.

Strelac

Jupiter u Vodoliji će vam davati ljude, razgovore. Dok će Saturn u istom znaku, čistiti ono što je nekvalitetno. Procesi su krenuli. Ova nedelja će vam doneti prijatna osećanja, osećaj pripadanja i sigurnosti. Poslovno ćete imati zadovoljavajuću nedelju. Porodični odnosi će početi da se narušavaju krajem nedelje. Biće to dugotrajan i neprijatan proces, ali ne bi se dešavao da tako ne treba.

Jarac

Sunce u vašem znaku daće vam vitalnost i svesnost sebe. Krajem nedelje se menja Mars, koji vas je pomerao unazad pola godine. Sada će bukvalno spasti svako teret s vaših leđa. Neki mogu da polete, jer neće postojati ništa tako teško kao što je bilo do sada. Odahnite malo, i polako osvajajte sigurnost koju će vam davati Mars u Biku. Bilo u poslovnom ili intimnom životu.

Vodolija

V

Komunikacija će vam biti dobra, do sredine nedelje. Onda će krenuti nadmudrivanja sa ljudima, za koje ste finasijski vezani. Bićete u nezgodnoj situaciji, ali ćete imati zbora. Ili ćete pristati ne manipulaciju zbog sigurnosti, ili ćete praznih džepova odabrati slobodu. Na vama je izbor, kao i posledice odluke, koje će kasnije stići. Emotivno ćete biti uznemireni, i nećete imati podršku od emotivnog partnera. Borite se za ličnu slobodu, to je jedino vredno.

Ribe

Energija, kao i komunikacija biće vam mnogo bolja, nego što je bila unazad pola godine. Polet će stići krajem nedelje, moći ćete da ostvarite neki svoj davnašnji san. Pre toga moraćete da odigrate mudru životnu igricu. Znaćete tačno kako treba povući potez. Važno je da u svemu prvenstveno bude uključen razum. Srce će se nakon toga radovati.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com