Zeleni nedeljni horoskop od 19.10. do 26.10.2020.

Nedeljni horoskop

Retrogradni Merkur u Škorpiji, doneće nam sećanja, ona duboka zakopana u srcu. Venera u Devici, čiji je Merkur dispozitor donosi čišćenje i rasklanjanje svih teških, prljavih i nepotrebnih sećanja. Mars u Ovnu, takođe u retrogradnom hodu, usporiće sve, ali ne toliko jer ipak je to Ovan. O Saturnu, ne bih. Muči i dalje, ali i uči. Nismo svemogući, uvek postoji nešto veće od nas. To nam je celogodišnja lekcija, a i ovonedeljna.

Ovan

Oko vas se svašta vrti zbog Marsa. On vam, uglavnom zadaje muke, jer ne ide onako kako treba. Ne pravite planove, tako je najbolje. Poštedećete sebe nerviranja. Saturn vas takođe blokira, tera da promislite pre svake akcije. Stanite, ako nešto ne ide. Sačekajte, tako mora biti. Posao će vam ići kao i do sada. U emotivnom životu nećete uspevati da pokažete osećanja, a nećete moći ni da osetite šta vam poručuje partner. Strasti neće nedostajati, spajajte se vođenjem ljubavi, tako ćete povratiti osećaj razumevanja suprotne strane.

Bik

Venera u Devici, davaće vam osećaje sigurnosti u emotivnom životu, dok njen dispozitor Merkur u Škorpiji, unosiće sumnje u vaš mozak. Srce i razum opet će biti u raskoraku. U zavisnosti od ponašanja partnera, tako će se i vaši osećaji smirivati ili razbuktavati. Po meni nemate razloge za sumnju, ali vaše misli samo partner može smiriti, a ne astrolog. U poslovnom delu života, bićete zadovoljni. Imaćete sigurnost, ne previše napretka, ne prevelike finasijske pomake, ali sve što bude bilo, biće na vreme i taman. Za sada ne očekujte više.

Blizanci

Vaš vladar, Merkur u retrogradnom hodu, praviće vam začkoljice. Postojaće zaboravnost, pad koncetracije, brljanje sa informacijama. Mars, takođe retrogradan, vraćaće vas više puta za istu stvar. Ali, ćete brzo završavati ta vraćanja, ponovna čekanja u redovima, jer ste u dobrom aspektu sa Ovnom. Dakle, očekuje vas haotična nedelju po pitanju poslovanja i svakodnevnih obaveza. Ali, ništa od toga neće biti dramatično i strrašno, igranje sa živcima i to je sve. U emotivnom životu, sa Venerom u Devici vam neće biti sjajno. Ali, sa Marsom u Ovnu će sve proštati od strasti. Pustite srce neka radi šta hoće, zadovoljite tela i čula, uživajte u tome.

Rak

Mašta i snovi će vam biti vrlo živi. Poslušajte intuiciju, ali stvarno, kada je nešto važno u pitanju. U emotivnom životu, dobijaćete male znake pažnje, kulturne i distancirane. Ne pravite odmah od toga fatalnu ljubavnu priču. Pustite da vreme pokaže svoje. Studiranje i analiza ličnosti osobe prekoputa, vodiće vodenicu na vašu vodu. Venera u Devici ipak traži realnost, a jedan cvet ne čini buket. U poslu će vam ići bolje, ne sjajno, jer vam nadređeni nisu naklonjeni, ali saradnici jesu. Dobra saradnja će učiniti ovu nedelju mirnom za rad.

Lav

Komunikacija vam neće biti sjajna, ali uz iskustvo, mudrost pa i hrabrost, završavaćete sve poslove. Nadređeni su vam naklonjeni, pa ćete imati podršku od njih. U ljubavi, sa Venerom u Devici, sve će vam biti tesno. Bićete podložni analizama od strane partnera, a i vi ćete se neosetno uvući u to. Pošto su razgovori otežani, a Mars u Ovnu vam prija, pustite priče i volite se telima. Neka strast pobedi sve sumnje, raširi sve što je tesno i dovede vas u blaženo stanje.

Devica

Venera u vašem znaku, daće vam potrebu da pomažete drugima, volite više i jače nego inače. Sa njenim i vašim vladarom Merkurom, iako u retrogradnom hodu, imaćete prodornost, jačinu i intuciju, koja vam inače izmiče. Odlična nedelja za posao, biće kašnjenja, ali vam to neće smetati, Venera će vam davati dobro raspoloženje. Imaćete razne razgovore, i bićete u bilo kakvom konfilktnom razgovoru, vi u pravu. Odaće vam se priznanje za to. A ljubav? Ona vas voli, volite i vi nju.

Vaga

Venera u Devici, kao vaš vladar vam je iza leđa. Prečišćava vam osećanja, racionalizuje ih. Sa Merkurom u Škopriji, retrogradnim, a njegovim dispozitorom, davaće vam dubinu, oštoumnost i reči vezane za prošlost. Isplivaće mnoga neslaganja, i tamo gde je nataloženo nezadovoljstvo, doći će do kraja. Mars u Ovnu će to uraditi. Dakle, ljubavi koje se održavaju u životu, a u stvari ne postoje, veze koje se razvlače, prekinuće se. One koje vrede, produbiće svoj emotivni odnos. U poslu, imaćete dobru komunikaciju sa nadređenima i to će vam olakšavati radnu nedelju.

Škorpija

Merkur u vašem znaku, u retrogradnom hodu, daće vam duboka promišljanja o bliskijoj prošlosti. Priznaćete sebi svoje promašaje, greške koje ste savršeno ponavljali i odatle kreće regeneracija i praktičnost. Venera u Devici će vam pomoći da budete realni u emotivnom odnosu. Poslovno ćete imati problema sa onima koju su prvi ispod nadređenog. Od takve osobe, možete imati problem, ukoliko nešto ne uradite što zahteva od vas. Materijalno ćete biti na istom, ali pazite da ne trošite više nego što je potrebno.

Strelac

Jupiter u Jarcu će vas gurati ka praktičnom, materijalnom i svemu što radite da bude tačno i na vreme. Komunikacija će vam biti solidna, i na osnovu iskustva i ranije stečenog znanja, lakše ćete obavljati poslovne zadatke. Emotivno se nećete najbolje snalaziti s partnerom. Tražiće previše dokaza o vašoj ljubavi, a to ubija spontanost. Pokušajte da razgovarate i kažete da vas to muči i da to ne želite. To zaista nije ljubav. Sa druge strane, slobodni će imati strastvenu nedelju, i avanture svih vrsta su pred njima.

Jarac

Postavka planeta je identična kao i prethodnih nedelja, onih koje su važne za vas. Saturn, Jupiter i Mars, koji u borbenom, napetom aspektu. Dakle, vaša borba se nastavlja, s tim što ćete imato olakšanje u vidu Merkura. Sekstil vašeg vladara sa Merkurom, daće vam lakšu komunikaciju. Bar ćete se razumeti s ljudima oko vas i lakše ćete završavati poslove. Pogodnost je i sa Venerom u Devici, koja će vam doneti stabilnost u emotivnom odnosu. Pred vama je dosta lakša nedelja nego što su bile prethodne.

Vodolija

Dobru energiju će kvariti teža komunikacija. Iako će vas ljudi prekoputa vas nervirati, biće vam odličan intelektualni stimulans. Reagovaćete, a Mars u Ovnu će sve to sprovesti u delo. Na kraju ćete biti zadovoljni, pa čaki zahvalni ’nerviračima’. Neka vam je u glavi da medalja, uvek ima dve strane. U emotivnom odnosu, postojaće mentalno nadmudrivanje. Dvoje tvrdoglavaca će se vrteti oko iste stvari, na različit način. Biće to odlična predigra, jer strast plamti među vama.

Ribe

Prijateljstvo i novac će se mešati, a to nije dobro. Neko će se u tome osećati dužnim i nestaće iskrenosti. Ako nešto date ili dobijete od prijatelja, privatajte to kao nešto od srca. Namestiće život dobra vraćanja. U poslu će vam uglavnom biti dobro, uz manja vraćanja ili kašnjenja nečega. Emotivno se nećete sa sobom razumeti, bićete zbunjeni a mašta će vam ići u sto pravaca. Verujte sebi, verujte partneru. Sve drugo će vas voditi ka zabludi i napetosti za koju nema potrebe.

Astrolog: Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com