Zeleni godišnji horoskop za 2020 godinu.

Godišnji horoskop


Nova godina predstavlja novi životni ciklus. Naredna, 2020. godina, doneće nam stabilnost, sigurnost, ljubav i učvršćivanje svih veza. Saturn i Jupiter su u Jarcu – daće nam tačno onoliko koliko nam je potrebno da bismo se osećali komotno. Ni manje, ni više. Taman je mera. 

Ovan

Ljubav. Ljubavni život će vam biti smireniji, vodiće ka stabilizaciji. Oni koji su slobodni pronalaziće interesantne osobe ne čudnim mestima. Neočekivane situacije, osobe koje vam na neobičan način uleću u život, postaće vrlo brzo deo vašeg emotivnog života. Neki će prijateljstvo pretvoriti u vezu. Oni koji su u vezi ili braku produbiće svoj odnos.

Posao. U poslu vam je pogodna prva polovina godine. Iskoristite period do jula kako biste započeli novi posao, ali ne temeljima starog. Sve što ima veze s tradicionalnim vrednostima i domaćim firmama biće uspešno. Za saradnju ili odlazak u inostranstvo povoljnija je druga polovina godine.

Moto za 2020: U radu je spas.

Bik

Ljubav. Produbljivaćete odnose generalno, posebno u emotivnoj vezi. Doći ćete do faze zrenja. Ozbiljni razgovori, u kojima ćete otkrivati delove sebe, ali i partnera, vodiće vas do zajedničkih ciljeva. Vrlo su moguća venčanja, mada i neplanirane trudnoće. Slobodni će se zaljubljivati u jednom danu. Ljubav će ih udariti posred lica, oboriće ih s nogu i oduševljenje će biti obostrano. Vrlo je verovatno da će se to desiti na putu do posla, ili u povratku.

Posao. Finasije će vam se poboljšati. Kod nekih će doći do unapređenja, a kod nekih do novog dobro plaćenog posla. Žene kao rukovodioci i saradnici u ovoj godini će vam doneti mnogo uspeha. S muškarcima radite kako morate, ali uspeh neće biti toliki.

Moto za 2020: Držite se žena.

Blizanci

Ljubav. Prethodna godina vam nije bila laka. Većina je imala turbulencije, neki raskide i mirenja, a neki završavanje veze. Nastupajuća godina doneće mir. Onima koji su ostali zajedno dolazi mirniji period. Prevazišli ste najgore trenutke, i sada zajedno, jaki, idite ka budućnosti. One koji su ostali sami očekuje zaljubljivanje od marta, a neke tokom leta. Svim slobodnim Blizancima predstoji partnerstvo. Romantično i drugačije od prehodnih iskustava.

Posao. Najbolje bi bilo da radite sami. Teško ćete sarađivati s kolegama. Problemi u komnukaciji postaće lakši u drugoj polovini godine. Otići će ljudi koji su vas ometali. Nastavak godine, u smislu posla i saradnje, biće uspešan. Finansije vam neće biti problem.

Moto za 2020: Zaljubljivanje je lepo.

Rak

Ljubav. Dobra porodična atmosfera preneće se i na druge segmente života. Dobijaćete ljubav od bližnjih, omekšaćete srce, postaćete romantičniji. Prenećete deo optimizma iz porodičnog okruženja na vezu. Očekuje vas prijatna povratna infomacija. Spojićete se u istu tačku, i vaša ljubav će se ponovo roditi. Slobodne očekuje dosta izlazaka, druženja i kraćih putovanja. Od juna će se pojaviti neko, koga ste upoznali u aprilu, i pokazaće ponovo intresovanje koje ranije niste primetili. Ta osoba će sve vreme misliti na vas i tražiti način da vam ponovo priđe. Leto donosi lepu ljubavnu priču.

Posao. Od vas se očekuju rad, red, ozbiljnost i disciplina. Posebno u prvom delu godine. Potom dolaze plodovi rada, pobošljanje finasija. Kraj godine dočekujete zadovoljni.

Moto za 2020: Porodica je utočište.

Lav

Ljubav. Nemirna godina. Do sredine marta biće turbulentno. U tom periodu su mogući raskidi, pomirenja, potom ponovo prekid. Teško ćete usaglašavati karaktere. Onda dolazi mirniji period, u kome ćete se osećati dobro u svojoj koži, samim tim i s partnerom. Tokom jula će ponovo doći do problema. Neki će zauvek prekinuti vezu, a neki će najzad rešiti problem i ostati zajedno. Slobodni će tokom avgusta ući u ozbiljnu vezu, s do tada će se zabavljati.

Posao. Neće biti napretka, ali postavljate čvrste temelje za budućnost, posebno u drugoj polovini godine.

Moto za 2020: Čekajte drugu polovinu godine.

Devica

Ljubav. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, tako će i ostati. Ako ste u nemirnoj i nestabilnoj, već tokom prve polovine godine doći će do prekida. Neko će se zaljubiti, i to će biti kraj. Sve što se dešava ima opravdanje. Ostavljeni i slobodni u drugoj polovini godine srešće osobu iz prošlosti. Preko nje će upoznati nekoga ko će im otvoriti srce i dati zrelu nijansu ljubavi. Na pomolu je ljubavna priča koja može preći u brak.

Posao. Nagle promene. U njima ćete uživati jer će to biti vama blizak resor. Očekujte pohvale i unapređenje.

Moto za 2020: Promene su dobrodošle.

Vaga

Ljubav. Vaš emotivni život će biti pred iskušenjima. Stigli ste do granice kad duga veza treba da krene u nekom pravcu. Isto važi i za brak. Odluke su na vama. Planete poručuju da je povoljna godina za venčanja i potomstvo. Ako niste sigurni da to želite, pustite partnera da ide. Moguće je i da vas društvo navede na odluke. Imaćete šarolik društveni život i nećete ostati sam. Slobodni ili rastavljeni vrlo brzo će naći novog partnera. Druga polovina godine daje vam sve šanse za suživot udvoje i bebu.

Posao. Naredna godina će vas izbaciti na vrh. Vaš dugogodišnji rad, disciplina i stav biće nagrađeni. Oktobar je vaš mesec.

Moto za 2020: Oktobar je najbolji mesec.

Škorpija

Ljubav. Stabilan odnos s partnerom. Oni koji su u braku ili vezama zajedno će dočekati 2021. godinu. Slobodni će početkom godine ući u strastvenu vezu. Biće dosta nesuglasica, ljubomore i posesivnosti. Ta veza će se najkasnije do proleća prekinuti. Ne vraćajte se tom partneru iako ćete imati prilike. Iduća veza, koja će početi krajem avgusta, doneće vam zrelu priču, stabilan odnos i ljubav kakvu želite. Ta veza ide ka braku.

Posao. Sredinom godine ćete dobiti pohvale i unapređenje. Sledi ugled, odnosno visoko rangiranje vaših profesionalnih dometa.

Moto za 2020: Strast za ljubav, profesionalizam za posao.

Strelac

Ljubav. Emotivno mirna godina je pred vama. Tempo kojim ste navikli da idete kroz život će se usporiti. Prijaće vam normalan hod umesto trčanja. Srce će vam biti mirno, opušteno, i ne očekuju se nikakve promene. Slobodni će usporiti potragu za pravom osobom, i baš tada će se desiti ljubav. Druga polovina godine donosi vam osobu kakvu ste čekali oduvek.

Posao. Naći ćete se na prekretnici. Dobićete ponudu za bolji posao. U vama će proraditi osećanja, neprijatnost zbog promene i ostavljanja prijatelja koje ste stekli tokom rada. Odluka je na vama, ovakve prilike se ne dešavaju često.

Moto za 2020: Kornjača je brža od zeca.

Jarac

Ljubav. Ispoljiće se težnja da sve bude dobro: u porodici, na poslu, među prijateljima, s tim što će ljubav imati prednost. Čitava godina će biti u znaku partnerstva. Veliki broj Jarčeva staće pred oltar i dobiti bebu. Slobodni će imati sudbinski susret s ljubavlju svog života.

Posao. Profesionalno napredovanje. Vaša ambicioznost biće nagrađena. Nezaposleni će naći dobar posao krajem avgusta. U septembru će startovati na novom, stabilnom i sigurnom poslu.

Moto za 2020: Strpljenje i ambicija.

Vodolija

Ljubav. Lutaćete s osećanjima u prvoj polovini godine. Tražićete neki znak da vam pokaže na koju stranu da krenete. Druga polovina godine donosi rešenje onima u vezi ili braku: dobijaju ideje za učvršćivanje partnerstva. Mnoge bebe biće začete tokom leta. Slobodni će preko društvenih mreža započeti neobaveznu priču, koja će prerasti u ljubav. Vaš sastanak bi mogao biti susret s potencijalnim bračnim partnerom.

Posao. Pred vama je odlična godina. Radićete mnogo, ali o finansijama nećete morati da brinete.

Moto za 2020: Znakovi na putu.

Ribe

Ljubav. Moguće je proširenje porodice, ali i zaljubljivanje, bilo da ste zauzeti ili slobodni. Imaćete neobične i čudne situacije. Proradiće strast, možda se dese i afere. Ako ste zauzeti, a uđete u tajnu ljubavnu vezu, postojeća nije kako treba. Raskid je vrlo moguć. Ukoliko ste slobodni, birajte, imate izbor. Najbolje da to bude neko sličan vama, razlike kod vas dovode do razočarenja.

Posao. Do marta je sve kao i ranije. Onda ćete povratiti ono što ste izgubili, ili ćete dobiti ono što dugo očekujete. Nagradu ili unapređenje. Nezaposleni će naći više poslova, i inostranstvo je odlična opcija.

Moto za 2020: Sličan se sličnom raduje.

Radica Milovanović

astrogrineta@gmail.com

Horoskop je objavljen na sajtu Slovopres.